luni, 18 octombrie 2021
spot_img
AcasăRecomandate​Centrul pentru Arii Protejate Bihor acuză: „Rezervație naturală distrusă cu buldozerul”

​Centrul pentru Arii Protejate Bihor acuză: „Rezervație naturală distrusă cu buldozerul”

Reprezentanții Centrului pentru Arii Protejate și Dezvoltare Durabilă Bihor avertizează, potrivit crisana.ro, că singura destinație de ecoturism din Bihor este în curs de a pierde principala sa atracție, Defileul Crișului Repede, sub ochii autorităților.

„În data de 22 septembrie, am identificat lucrări de modificare a terenului în albia Crișului Repede: săpături, tăieri de arbori, îndepărtarea vegetației arbustive și decopertarea stratului vegetal.
La momentul identificării acestor lucrări, la fața locului se afla un utilaj, care traversa Crișul Repede direct prin apă, de pe un mal pe celălalt.
Pe lângă acestea, pe malul opus, există aproximativ două hectare de pe care a fost înlăturată în totalitate vegetația, inclusiv arbuști și arbori, iar terenul a fost nivelat și pietruit”, anunță reprezentanții CAPDD, menționând că lucrările se derulează la ieșirea din Defileul Crișului Repede, în apropierea podului auto, pe teritoriul UAT Vadu Crișului.

Articolul integral, pe crisana.ro!

SursăCrișana
Crișanahttps://www.crisana.ro/
Crișana este cea mai veche publicație de limba română din această parte a țării, cu o apariție neîntreruptă din 1945 și până în prezent.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE