​De 15 ani în primul eșalon baschetbalistic « crisana.ro

CSM U Oradea evoluează de 15 sezoane în primul eșalon baschetbalistic al României. În această perioadă, echipa de baschet masculin a cucerit patru trofee interne (trei titluri naționale și o Supercupă), disputând încă o finală de campionat și cinci de cupă, clasându-se de șase ori pe podiumul Ligii Naționale de baschet masculin.

De la înființare, echipa de baschet a susținut 608 meciuri oficiale în Liga Națională, Cupa României, SuperCupa României și în…

partajează acest articol:
Crișanahttps://www.crisana.ro/
Crișana este cea mai veche publicație de limba română din această parte a țării, cu o apariție neîntreruptă din 1945 și până în prezent.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Alte articole din aceeași categorie

Advertismentspot_img

Cele mai recente articole

Brașovul intră în scenariul verde

Organizarea şi desfăşurarea activităţilor în cadrul cinematografelor, instituţiilor de spectacole şi/sau concerte sunt permise, cu participarea publicului până la 50% din capacitatea sălii.

Florin Cîţu: “Pandemia a accentuat inegalitățile între femei și bărbați”

"Pandemia a condus la o creștere a violenței împotriva femeilor, în timp ce sarcinile și responsabilitățile casnice ale acestora au crescut", spune premierul.

Nou director la CJAS Bistrița-Năsăud, în urma concursului național

Deranj mare pentru conducerile Caselor Județeane de Asigurări de Sănătate, în condițiile în care fostul ministru al sănătății, Vlad Voiculescu, a decis scoaterea la...
partajează acest articol: