duminică, 22 mai 2022
AcasăLa ziCultură1.500 de bunuri din patrimoniul Muzeului Bisericii Sf. Nicolae – Prima şcoală...

1.500 de bunuri din patrimoniul Muzeului Bisericii Sf. Nicolae – Prima şcoală românească din Şcheii Braşovului vor fi conservate

Un număr de 1.500 de bunuri din patrimoniul Muzeului Bisericii Sf. Nicolae – Prima şcoală românească din Şcheii Braşovului, care cuprinde, în total, peste 30.000 de cărţi şi documente vechi de sute de ani, urmează să fie conservate în cadrul unui proiect finanţat de autorităţile locale braşovene.

Lider al acestui proiect, la care au fost invitate să participe toate muzeele braşovene, este Muzeul “Casa Mureşenilor”. Obiectivul principal al proiectului este crearea unui model sustenabil de protejare a patrimoniului, a precizat marţi, într-o conferinţă de presă, managerul Muzeului “Casa Mureşenilor”, Valer Rus.

Citește articolul integral în Știrile Transilvaniei

Știrile Transilvaniei
ȘTIRILE TRANSILVANIEI este o platformă media care și-a propus să aducă în atenția întregii Românii evenimentele de interes din Transilvania, întrucât considerăm că această parte de țară este un model de bună conviețuire, de bună guvernanță, dar și de bune practici economice.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE