miercuri, 27 octombrie 2021
AcasăÎn lumeDiaspora10 persoane arestate în Spania, cu ajutorul Poliției Române. 355 de...

10 persoane arestate în Spania, cu ajutorul Poliției Române. 355 de kilograme de muguri de marijuana, confiscate

Agenții Poliției Naționale spaniole, cu colaborarea polițiștilor români, și datorită informațiilor de la National Crime Agency din Marea Britanie, au intervenit 355 kilograme de muguri de marijuana și au întrerupt vânzarea către un grup de traficanți de droguri pentru distribuire în Germania, informeaza Ministerul Afacerilor Interne din Spania.

Au fost arestate 10 persoane la Yuncler (Toledo), inclusiv liderul organizației criminale de origine română și trei membri ai complotului spaniol.

Cu această operațiune, a fost demontată o organizație de trafic de droguri specializată în achiziționarea și transportul de cocaină, heroină, canabis și alte substanțe narcotice pentru distribuție și vânzare în Spania și Germania, Franța și România. 

Grupul infracțional a avut o prezență puternică în diferite provincii spaniole – A Coruña, Vigo, Valencia, Madrid și Toledo – și s-a coordonat cu liderii organizației în România, aceștia aflându-se la București, Constanța și Arad. 

În intervențiile anterioare împotriva aceluiași grup infracțional, agenții au demontat o plantație cu 271 de plante de marijuana în Toledo și au oprit patru kilograme de heroină la Madrid și alte 36 kg la București.  

Raul Sanchez
Jurnalist spaniol care colaborează cu HotNews și Euronews. A lucrat pentru agenție de presa EFE la București și a fost corespondent pentru România al cotidianului El Pais.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE