duminică, 26 septembrie 2021
AcasăLa ziCultură11 artiști vor participa la ediția din acest an a Festivalului de...

11 artiști vor participa la ediția din acest an a Festivalului de Street Art din Sibiu

Organizatorii Festivalului Internaţional de Artă Stradală din Sibiu (SISAF) au anunțat debutul ediţiei a VII-a în 19 iulie şi lista de artişti selectaţi în acest an.

Timp de o săptămână pe zidurile gri din diferite cartiere ale Sibiului se vor realiza o serie de picturi murale cu tema “Re:Think”.

“SISAF continuă să dea şi mai multă culoare oraşului. Festivalul, o adevărată platformă de ex-primare artistică, facilitează accesul artiştilor de artă stradală la pereţi gri care, odată însufleţiţi cu forme, culori şi mesaje, au puterea să ne transforme starea de spirit de zi cu zi. Astăzi, Galeria de Street Art în aer liber din Sibiu însumează 96 de picturi murale şi peste 9.700 metri pătraţi de culoare. Este cel mai amplu demers de acest gen din ţară şi unul dintre cele mai vizibile proiecte de revitalizare urbană din România, vizibile la nivel internaţional”, au transmis organizatorii.

Citește articolul integral în Știrile Transilvaniei

Știrile Transilvaniei
ȘTIRILE TRANSILVANIEI este o platformă media care și-a propus să aducă în atenția întregii Românii evenimentele de interes din Transilvania, întrucât considerăm că această parte de țară este un model de bună conviețuire, de bună guvernanță, dar și de bune practici economice.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE