miercuri, 1 decembrie 2021
AcasăLa ziActualitate11 copii și un adult au rămas blocați în Roller Coster-ul din...

11 copii și un adult au rămas blocați în Roller Coster-ul din Parcul Tei, Sectorul 2. Toți au fost coborâți în siguranță

Operatorul a sesizat din timp problema și a decis să oprească sistemul pentru evita orice pericol, după care i-a coborât în siguranță pe cei blocați.

„Toți copiii au fost evacuați în siguranță, nu a existat niciun fel de incident. A fost de vină una dintre patinele de frânare care din cauza temperaturii scăzute, nu a mai funcționat la parametrii optimi. Nu a fost nimeni în pericol. Echipamentul are mai multe elemente de siguranță. În seara asta s-a deplasat la fața locului e echipă  care va investiga  ce s-a întamplat”, a declarat pentru G4Media.ro, Primarul Sectorului 2 Radu Mihaiu. Articol preluat din G4 MEDIA.

G4Media.ro
Group4 Media Freedom & Democracy este o organizatie non-profit cu sediul in Bucuresti. Scopul Asociatiei este imbunatatirea si modernizarea sistemului democratic in Romania.Asociatia este fondata de jurnalisti cu o experienta de peste 20 de ani in mass media, specializati in politica externa si interna, economie si justitie precum si in presa de investigatie. Asociatia este deschisa catre toti cei care rezoneaza cu obiectivele si valorile organizatiei.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE