11 copii și un adult au rămas blocați în Roller Coster-ul din Parcul Tei, Sectorul 2. Toți au fost coborâți în siguranță

Data:

Operatorul a sesizat din timp problema și a decis să oprească sistemul pentru evita orice pericol, după care i-a coborât în siguranță pe cei blocați.

„Toți copiii au fost evacuați în siguranță, nu a existat niciun fel de incident. A fost de vină una dintre patinele de frânare care din cauza temperaturii scăzute, nu a mai funcționat la parametrii optimi. Nu a fost nimeni în pericol. Echipamentul are mai multe elemente de siguranță. În seara asta s-a deplasat la fața locului e echipă  care va investiga  ce s-a întamplat”, a declarat pentru G4Media.ro, Primarul Sectorului 2 Radu Mihaiu. Articol preluat din G4 MEDIA.

spot_imgspot_img
G4Media.ro
G4Media.ro
Group4 Media Freedom & Democracy este o organizatie non-profit cu sediul in Bucuresti. Scopul Asociatiei este imbunatatirea si modernizarea sistemului democratic in Romania. Asociatia este fondata de jurnalisti cu o experienta de peste 20 de ani in mass media, specializati in politica externa si interna, economie si justitie precum si in presa de investigatie. Asociatia este deschisa catre toti cei care rezoneaza cu obiectivele si valorile organizatiei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Vlad Pascu rămâne în arest preventiv. Ceruse să fie lăsat la domiciliu. | Info Sud-Est

Vlad Pascu rămâne în arest preventiv. Autorul accidentului mortal...

Spitalul Dăruiește viață a început să funcționeze. Primii copii transferați

Spitalul Dăruiește Viață a început să funcționeze, iar copiii...

Pădurar cercetat pentru că a dat mită carne și țuică | Săptămâna online

Pădurar cercetat pentru că a dat mită carne și...