luni, 27 septembrie 2021
AcasăNewsletter15 colindători, prinși de jandarmi în seara de Ajun! Amenzile au fost...

15 colindători, prinși de jandarmi în seara de Ajun! Amenzile au fost USTURĂTOARE

15 colindători nocturi au fost prinși de jandarmi, nerespectând restricțiile impuse la nivel de țară și de sărbători. Aceștia au primit amenzi usturătoare.

15 bistriţeni care nu au ţinut cont de recomandările autorităţilor şi au pornit la colindat în Ajunul Crăciunului, în grupuri mai mari de şase persoane, au fost sancţionaţi de către jandarmi.

Au primit amenzi în valoare de 5.500 lei şi patru avertismente scrise, potrivit informării de vineri a Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Bistriţa-Năsăud.

„Cu toate recomandările făcute de către autorităţi, au existat şi bistriţeni care au ţinut neapărat să se întâlnească în grup mai mare de 6 persoane şi să meargă la colindat. Din păcate, aceştia s-au întâlnit cu jandarmii şi cele 8 persoane au fost sancţionate cu câte 500 de lei pentru constituirea unui grup pietonal mai mare de 6 persoane care nu aparţin aceleiaşi familii. De asemenea, tot în noaptea de Ajun, jandarmii au mai depistat 7 persoane care mergeau la colindat, cu toate că era trecut de ora 23,00. Cei în cauză au fost sancţionaţi pentru nerespectarea măsurilor privind restricţiile de liberă circulaţie a persoanelor în afara locuinţei/gospodăriei în intervalul orar 23,00- 5,00 cu amenzi în valoare de 1.500 de lei şi 4 avertismente scrise”, menţionează Jandarmeria.

Monitorul de Clujhttp://monitorulcj.ro
Monitorul de Cluj este cel mai important cotidian local din judetul Cluj, care apare in format tiparit si online din 1998. Ziarul tiparit apare in format standard 12 pagini, din care 4 color (luni-joi), si o editie de weekend (vineri-duminica). Continutul este preponderent comunitar (stiri si analize din domeniile administratie publica, sanatate, educatie), precum si pagini tematice (economie, mapamond, sport).
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE