luni, 18 octombrie 2021
spot_img
AcasăNewsletter17 clase școlare din Cluj, suspendate din cauza COVID-19 în doar 3...

17 clase școlare din Cluj, suspendate din cauza COVID-19 în doar 3 zile

În doar trei zile de la redeschiderea școlilor, 17 clase și-au suspendat activitatea din cauza numărului mare de cazuri COVID-19.

Școala s-a redeschis atât în Cluj, cât și în toată țara, pe data de 8 februarie. În cele trei zile, 17 clase și grupe de elevi au fost suspendate din cauza numărului mare de cazuri de COVID-19 depistate, a declarat Marinela Marc, inspector școlar general, pentru monitorulcj.ro.

În rândul angajaților există 30 de cazuri de îmbolnăvire cu noul coronavirus, depistate în cele trei zile de la redeschiderea școlilor. Până în prezent nu există un număr exact de elevi infectați.

Monitorul de Clujhttp://monitorulcj.ro
Monitorul de Cluj este cel mai important cotidian local din judetul Cluj, care apare in format tiparit si online din 1998. Ziarul tiparit apare in format standard 12 pagini, din care 4 color (luni-joi), si o editie de weekend (vineri-duminica). Continutul este preponderent comunitar (stiri si analize din domeniile administratie publica, sanatate, educatie), precum si pagini tematice (economie, mapamond, sport).
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE