duminică, 26 septembrie 2021
AcasăNewsletter17 locații cu internet gratuit la Moldova Nouă. Totul datorită unui proiect...

17 locații cu internet gratuit la Moldova Nouă. Totul datorită unui proiect cu finanțare europeană

Dacă în marile capitale europene accesul la internet în parcuri, zone de agrement este gratuit, totul cu scopul de a încuraja activitățile în aer liber, iată că a venit și rândul orașului de la malul Dunării să se ralieze acestui trend.

În preajma sărbătorilor de iarnă, orașul Moldova Nouă a primit un cadou „tehnologic”: internet gratuit pe domeniul public. Nu mai puțin de 17 locații vor asigura accesul în lumea virtuală pentru locuitorii UAT-ului care sunt astfel determinați să petreacă mai mult timp în aer liber, aceștia având în același timp oportunitatea de a fi conectați la tot ceea ce este nou.

Printre locațiile unde cetățenii orașului din Clisura Dunării se vor putea bucura de internet gratuit se numără:

– Parcul Poporului: două puncte de acces; Faleza Dunării: patru puncte de acces (două în zona parcului de joacă pentru copii și alte două în zona scenei destinate evenimentelor); Parcul din zona Biserici Ortodoxe: două puncte de acces; zona complexului comercial din Orașul Nou: două puncte de acces;

Express de Banathttps://expressdebanat.ro/
Cotidianul online Express de Banat ce a apărut pe piața media la 15 noiembrie 2011, redă în timp real ceea ce se petrece în județul Caraș-Severin și Timiș, dar prezintă și povești de viață, performanțe sportive sau subiecte controversate, care stârnesc reacții numeroase din partea cititorilor. Express de Banat se adresează totodată mediului de afaceri, fiind aduse în atenția publicului business-uri de succes sau oportunități de afaceri. Într-o eră a internetului, promovarea produselor și serviciilor dumneavoastră pe site-ul Express de Banat înseamnă garantarea unor clienți noi și menținerea companiei în prim plan.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE