miercuri, 19 ianuarie 2022
AcasăNewsletter174 de gălățeni, confirmați cu coronavirus în 48 de ore. Rata de...

174 de gălățeni, confirmați cu coronavirus în 48 de ore. Rata de infectare este extrem de mare

Direcția de Sănătate Publică (DSP) Galaţi a primit, în weekend, încă 174 (99 – sâmbătă  și 75 – duminică) de rezultate pozitive în urma testărilor pentru depistarea coronavirusului. Astfel, numărul total al gălățenilor infectați cu Sars-Cov-2 a ajuns la 4.872.

Cifrele sunt cu adevărat îngrijorătoare, mai ales că sunt cele mai mari de la începutul pandemiei și până acum. Asta arată că rata de infectare este una extrem de ridicată, iar acest lucru nu poate decât să confirme faptul că din ce în ce mai multe persoane nu respectă măsurile impuse de autorități.

Conform datelor noastre, municipiul Galați va depăși rata de incidență de 2 la mia de locuitori, fiind la un pas de noi restricții.

Din nefericire, în acest sfârșit de săptămână, au fost raportate și trei decese printre cei infectați cu coronavirus. Astfel, numărul total al deceselor a ajuns la 187.

Viața Liberăhttps://www.viata-libera.ro/
Are 6 ediții săptămânal și din 1998 este auditat BRAT. Este distribuit în județul Galați prin rețeaua proprie și Poșta Română. www.viata-libera.ro este ediția online și are aproximativ 20.000 de vizitatori unici zilnic.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE