18 teleormăneni așteaptă rezultatul testelor, iar 233 de persoane rămân izolate de domiciliu « liberinteleorman.ro

Data:

În prezent, 233 de teleormăneni se află în izolare, la domiciliu și sunt supravegheați pasiv, după ce au călătorit în zonele periculoase ale lumii sau au avut contacte cu persoane infestate. Până în prezent, la nivelul județului, au fost confirmate două cazuri de persoane infestate cu noul virus. Potrivit Direcției de Sănătate Publică Teleorman, 19 persoane se află în prezent în carantină și toate au o stare de sănătate optimă, fără a prezenta simptome specifice infestării.

Trei teleormăneni sunt acum internați în spitalele din Alexandria, Roșiorii de Vede și Turnu Măgurele. Tot astăzi au sosit rezultatele testelor pentru cele două cazuri care se aflau internate la Spitalul Municipal „Caritas” Roșiorii de Vede, ele fiind negative. Una dintre cele două persoane a fost deja externată. Pentru persoanele internate la Alexandria și Turnu Măgurele, probele sunt momentan în lucru.

76 de teleormăneni au fost testați până acum și, așa cum știm deja, doar doi dintre ei au fost confirmați ca purtători ai virusului, potrivit probelor testate în laborator.

Direcția de Sănătate Publică Teleorman a aplicat, până la această dată, o amendă contravențională în valoare de 10.000 unei persoane fizice aflate în izolare la domiciliu care nu a respectat această măsură până la terminarea perioadei de izolare de 14 zile.

Liber în Teleorman
Liber în Teleormanhttps://liberinteleorman.ro/
Ziar generalist care acoperă problemele sociale, economice, politice din zona Teleormanului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul:

- Publicitate -spot_imgspot_img

Azi

Mai multe articole similare
Similare