joi, 9 decembrie 2021
AcasăRețea19 copii și 333 adulți, infectați cu noul coronavirus – Ziarul Mesagerul...

19 copii și 333 adulți, infectați cu noul coronavirus – Ziarul Mesagerul de Sibiu « mesageruldesibiu.ro

În județul Sibiu, de la debutul pandemiei și până în prezent, au fost efectuate un număr de 2349 de teste, potrivit Prefecturii.

În ceea ce privește numărul de persoane confirmate în urma testării SARS CoV-2, în județul Sibiu sunt 352 de persoane confirmate pozitiv (dintre care 333 adulți și 19 copii) și 1170 de persoane confirmate negativ. Până la data curentă au fost declarate vindecate și externate 116 de persoane, iar 20 persoane au decedat, din rândul…

Mesagerul de Sibiuhttps://www.mesageruldesibiu.ro
Mesagerul de Sibiu este un saptamanal generalist, cu orientare spre subiectele cu caracter comunitar. Lansat in 2011, ziarul apare in fiecare vineri, in format standard 12 pagini (din care 4 color), intr-un tiraj de 5.000 exemplare, distribuite in municipiul Sibiu, orasele si comunele importante din judet, la vanzarea prin chioscuri si prin abonamente. O parte importanta a tirajului o constituie abonamentele contractate cu societati comerciale, institutii si persoane fizice. Editia online, accesibila pe www.mesageruldesibiu.ro, este actualizata de mai multe ori pe zi cu stiri de ultima ora si pune accent pe continutul multimedia.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE