19 percheziții domiciliare și 14 persoane reținute în mai multe județe din țară | Gazeta de Dimineață

Data:

spot_img

19 percheziții domiciliare și 14 inculpați reținuți, într-un dosar de obținere de credite bancare false. Ce au găsit polițiștii în Hunedoara.

Procurorii DIICOT-Structura Centrală au dispus, joi, reţinerea  a 14 inculpați  şi măsura controlului judiciar faţă de alte patru persoane, pentru săvărşirea infracţiunilor de constituire a unui grup infracţional organizat, înșelăciune cu consecințe deosebit de grave, fals în înscrisuri sub semnătură privată, uz de fals , complicitate la înșelăciune cu consecințe deosebit de grave, toate în formă continuată.

Pentru documentarea activității au fost efectuate 19 percheziții domiciliare pe raza municipiului Bucureşti şi a judeţelor Călăraşi, Ilfov, Hunedoara şi Dâmboviţa.

Au fost ridicate 2 autoturisme, suma de 294.550 de lei, 21 de telefoane mobile și alte mijloace de probă

În urma acestora au fost găsite şi ridicate două autoturisme evaluate la peste 100.000 de euro, suma de 294.550 de lei, 21 de telefoane mobile, două laptopuri, două dispozitive de stocare a datelor, numeroase înscrisuri, carduri bancare, precum și alte mijloace de probă. 

Citește și: Scandalul „Nordis” de la Ploiești s-a lăsat cu arestări. La București, faptele sunt cercetate „in rem”, adică dosar ținut la sertar

Grupul a acționat timp de patru ani,  pe raza municipiului Bucureşti, acesta fiind format din 4 suspecţi, la care ulterior au aderat alţi 15 suspecţi.

”Activitatea a constat în crearea unui mecanism infracțional ce a avut ca scop obținerea de credite bancare, în mod fraudulos, în numele unor societăți comerciale, inițial deținute de către membrii constituenți, iar ulterior societăți inactive cumpărate și reactivate, ale căror bilanțuri contabile, balanțe de verificare și alte documente contabile au fost falsificate și folosite în acest scop”, informează DIICOT.

Continuarea în Gazeta de Dimineață

Citește și: Microhidrocentralele care seacă cursurile de apă și distrug zonele protejate sunt subvenționate de stat. Ce politicieni sunt implicați INFOGRAFIC

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

(sursa foto: gddhd.ro/)

spot_imgspot_img
Gazeta de Dimineață
Gazeta de Dimineațăhttp://gddhd.ro
Platforma online gddhd.ro acoperă, echilibrat, zona mass-media din județul Hunedoara. Informațiile principale sunt din județul Huendoara, dar nu sunt excluse județele Alba, Gorj, Timiș care își regasesc deseori loc pe platforma. Platforma reprezintă un vehiciul informațional pentru toți cei care vor să-și facă o idee despre potențialul acestui județ al României.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Aplicația E-Muscel pentru reclamații online. De ce sunt nemulțumiți locuitorii orașului | Argeșul Online

Aplicația E-Muscel pentru reclamații online. De ce sunt nemulțumiți...

A8 Moțca-Ungheni, un pas mai aproape de realizare | Ziarul de Iași

A8 Moțca-Ungheni, un pas mai aproape de realizare. „Suntem...

Traficul rutier a fost închis în centrul orașului Slatina pentru organizarea „Zilelor Recoltei” | Reporter24

Traficul rutier a fost închis în centrul orașului, Bulevardul...

Jocurile piramidale și pericolul din mediul online. Cum acționează infractorii | Átlátszó Erdély

Jocurile piramidale și pericolul din mediul online. Acest articol...