vineri, 21 ianuarie 2022
AcasăNewsletter23.400 de doze de vaccin Pfizer sosesc azi pe aeroportul din Cluj-Napoca

23.400 de doze de vaccin Pfizer sosesc azi pe aeroportul din Cluj-Napoca

A noua tranșă de vaccin va ajunge azi la Cluj, 13 februarie. 23.400 de doze de vaccin Pfizer vor ateriza la Aeroportul Internațional „Avram Iancu” Cluj.

Astăzi, 13 februarie, va sosi în România cea de a noua tranșă de vaccin de la Pfizer BioNTech care constă în 196.560 doze, pe cale aeriană, pe aeroporturile din Otopeni, Cluj-Napoca și Timișoara.

Vaccinurile sunt transportate în condiții optime de siguranță, în containere speciale, cu gheață carbonică și folie etanșă.

O parte dintre doze vor ajunge pe aeroportul din Otopeni, iar pentru cele din Cluj-Napoca și Timișoara, încă se așteaptă confirmări.

Monitorul de Clujhttp://monitorulcj.ro
Monitorul de Cluj este cel mai important cotidian local din judetul Cluj, care apare in format tiparit si online din 1998. Ziarul tiparit apare in format standard 12 pagini, din care 4 color (luni-joi), si o editie de weekend (vineri-duminica). Continutul este preponderent comunitar (stiri si analize din domeniile administratie publica, sanatate, educatie), precum si pagini tematice (economie, mapamond, sport).
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE