23 de intervenții de urgență ale salvamontiștilor au fost înregistrate doar în ultima zi, cele mai multe fiind în Sinaia

Reprezentanţii Salvamont România anunţă, sâmbătă dimineaţă, că în ultimele 24 de ore s-au înregistrat 23 de intervenţii de urgenţă, din care cele mai multe au fost pentru salvamontiştii din Sinaia.

Potrivit Salvamont România, în ultimele 24 de ore, la Dispeceratul Naţional Salvamont s-au primit 23 de apeluri de urgenţă.

Dintre acestea, cinci au fost pentru Salvamont Sinaia, câte trei pentru Salvamont Lupeni şi Salvamont Caraş-Severin-Muntele Mic, câte două pentru Salvamont Predeal, Salvamont Harghita, judeţul Buzău şi câte unul pentru Salvamont Covasna, Salvamont Gorj, judeţul Gorj, judeţul Caraş-Severin, judeţul Mehedinţi şi judeţul Vrancea.

G4Media.ro
Group4 Media Freedom & Democracy este o organizatie non-profit cu sediul in Bucuresti. Scopul Asociatiei este imbunatatirea si modernizarea sistemului democratic in Romania.Asociatia este fondata de jurnalisti cu o experienta de peste 20 de ani in mass media, specializati in politica externa si interna, economie si justitie precum si in presa de investigatie. Asociatia este deschisa catre toti cei care rezoneaza cu obiectivele si valorile organizatiei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Alte articole din aceeași categorie

Advertismentspot_img

Cele mai recente articole

Slujbă de Înviere, pe scenă, în Piața Sfatului din Brașov

Pentru a evita aglomerația, lăcașele de cult vor amenaja din timp, în afara clădirilor, mai multe puncte de distribuire a "paștilor" în pachete/punguțe de unică folosință, închise.

O victorie aliată cât o zdrobitoare înfrângere comună

Se bucură mulți de ”victoria” alianței PNL și USR PLUS, care s-au înțeles să continue coaliția. Ar fi fost decizia rațională, cred nu puțini....

POIM: Alte 10 contracte, în valoare de 146 milioane lei, pentru spitale și centre sociale

Institutul Național de Neurologie și Boli Neurovasculare din București este beneficiarul celui mai mare contract semnat în aceste zile.