joi, 28 octombrie 2021
AcasăNewsletter23 de intervenții de urgență ale salvamontiștilor au fost înregistrate doar în...

23 de intervenții de urgență ale salvamontiștilor au fost înregistrate doar în ultima zi, cele mai multe fiind în Sinaia

Reprezentanţii Salvamont România anunţă, sâmbătă dimineaţă, că în ultimele 24 de ore s-au înregistrat 23 de intervenţii de urgenţă, din care cele mai multe au fost pentru salvamontiştii din Sinaia.

Potrivit Salvamont România, în ultimele 24 de ore, la Dispeceratul Naţional Salvamont s-au primit 23 de apeluri de urgenţă.

Dintre acestea, cinci au fost pentru Salvamont Sinaia, câte trei pentru Salvamont Lupeni şi Salvamont Caraş-Severin-Muntele Mic, câte două pentru Salvamont Predeal, Salvamont Harghita, judeţul Buzău şi câte unul pentru Salvamont Covasna, Salvamont Gorj, judeţul Gorj, judeţul Caraş-Severin, judeţul Mehedinţi şi judeţul Vrancea.

G4Media.ro
Group4 Media Freedom & Democracy este o organizatie non-profit cu sediul in Bucuresti. Scopul Asociatiei este imbunatatirea si modernizarea sistemului democratic in Romania.Asociatia este fondata de jurnalisti cu o experienta de peste 20 de ani in mass media, specializati in politica externa si interna, economie si justitie precum si in presa de investigatie. Asociatia este deschisa catre toti cei care rezoneaza cu obiectivele si valorile organizatiei.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE