duminică, 29 mai 2022
AcasăNewsletter24 de vietnamezi internați cu Covid la Iași. „Betoanele nu se pot...

24 de vietnamezi internați cu Covid la Iași. „Betoanele nu se pot turna prin telemuncă“

Noi cazuri de muncitori vietnamezi depistaţi pozitiv la Conest S.A. Ieri, 24 de angajaţi vietnamezi de la societatea amintită erau internaţi în spitale COVID-19 din Iaşi. Coordonatorul grupului de muncitori vietnamezi, care asigură comunicarea între companie şi angajaţii internaţi, a spus că aceştia au forme uşoare şi medii de boală. Ieri, potrivit raportărilor, Iaşul era clasat pe locul IV, cu 78 de noi cazuri după Bacău (102), Ilfov (92), Prahova (87) (exclus Bucureşti – n.r.).

Irinel Tofan, Conest S.A.: „Betoanele nu se pot turna prin telemuncă“

Alţi 17 muncitori vietnamezi de la firma Conest S.A. au fost depistaţi cu infecţia cu noul coronavirus. Aceştia au fost diagnosticaţi cu COVID 19 , după testarea periodică din interiorul firmei. Totul s-a întâmplat, după ce, pe 19 septembrie, 21 din cei 52 de angajaţi vietnamezi au ieşit pozitivi la teste.

Ziarul de Iașihttps://www.ziaruldeiasi.ro
Jurnalişti formaţi la şcoala sa de presă se află în poziţii de conducere în redactiile ziarelor, televiziunilor şi posturilor de radio din întreaga ţară. Ziarul are un tiraj mediu zilnic 4.133 exemplare, din care 2.410 exemplare reprezinta abonamente, este tipărit în format broadsheet, având 16-20 de pagini. Apare de luni pînă sîmbătă si are un caracter generalist. Cotidianul Ziarul de Iaşi se distribuie în judeţul Iaşi, atît în mediul urban cît şi în cel rural.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE