luni, 6 decembrie 2021
AcasăNewsletter26.000 de lire donate pentru repatrierea taximetristului român ucis la Londra

26.000 de lire donate pentru repatrierea taximetristului român ucis la Londra

Taximetristul orădean Gabriel Bringye, ucis în seara de 17 februarie, în Tottenham, nordul Londrei, este înmormântat, miercuri, la Capela Haşaş din cadrul Cimitirului Municipal Rulikowski. 

Anunţul a fost făcut de familia orădeanului atât prin postări pe conturile de pe reţelele de socializare, cât şi în ziarele orădene. „Ne-ai iubit nespus, ai impărtăşit cu noi toate bucuriile şi greutăţile vieţii, ne-ai îndrumat mereu spre bine şi frumos, ai fost bucuria noastră.Te vom păstra veşnic în sufletele şi gândurile noastre, dragul nostru frăţior”, a scris sora orădeanului, Renata Bringye, cea care a şi pornit acţiunea de strângere de fonduri pe platforma gofundme.com, unde s-au strâns în total 26.634 lire sterline.

După cum BIHOREANUL a mai scris, orădeanul în vârstă de 37 ani, care trăia de 13 ani în Marea Britanie şi lucra ca taximetrist, a fost ucis pe 17 februarie într-un atac brutal comis de patru adolescenţi. Gabriel Bringye a fost înjunghiat în autoturism şi lăsat să agonizeze lângă o şcoală, în Tottenham, nordul Londrei, fiind găsit de un şofer de autobus care a alertat imediat autorităţile. Din nefericire, echipajele medicale sosite în scurt timp la faţa locului nu au reuşit să-l mai salveze. 

În săptămânile care au urmat poliţiştii londonezi au reuşit să-i prindă pe criminali. Este vorba despre patru adolescenţi, doi cu vârste de 15 ani, unul de 16 ani şi un altul de 17 ani, care sunt anchetaţi acum în stare de arest preventiv. 

Bihoreanulhttps://www.ebihoreanul.ro/
Formatul editorial este generalist, conţinând de la ştiri şi opinii până la anchete, interviuri şi reportaje. Bihoreanul este lider local de audienţă, conform SNA şi SATI (BRAT), atât print, cât şi online, prin www.eBihoreanul.ro.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE