luni, 25 octombrie 2021
spot_img
AcasăNewsletter3 pași pe care trebuie să-i faci de la 1 ianuarie ca...

3 pași pe care trebuie să-i faci de la 1 ianuarie ca să nu plătești mai mult curentul

Conform unui ordin ANRE, clienții casnici au posibilitatea de a alege oferta de furnizare aplicabilă de la data de 1 ianuarie 2021, inclusiv în cursul lunii ianuarie 2021. 

Cei care nu încheie noi contracte cu furnizorii de energie electrică în luna ianuarie vor ajunge în situația de a plăti facturi cu până la 26% mai mari decât în decembrie. Este valabil și pentru cei care au deja contracte și decid să nu facă nimic. Cele mai mari scumpiri vor fi la Enel. 

Primul pas: consultarea Comparatorului de tarife

După data de 1 ianuarie, primul pas este consultarea „Comparatorului de tarife” de pe site-ul Autorității Naționale de Reglementare în Domeniul Energiei, pe care îl găsiți aici. Atenție, trebuie să aveți în față o factură mai veche, pentru că va fi necesară la estimarea costurilor. 

Newsweek România
Newsweek Romania duce jurnalismul de calitate la un alt nivel pe piata autohtona, cu analize si opinii pertinente despre probleme politice si economice, interne sau internationale, informatii atent selectate din lumea afacerilor, a culturii, a sporturilor sau a tehnologiei si recomandari din zona de lifestyle, de la automobile si vacante, la gadget-uri si accesorii vestimentare.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE