sâmbătă, 22 ianuarie 2022
AcasăNewsletter32 de ani de închisoare adunați în 5 sentințe definitive pentru Nicușor...

32 de ani de închisoare adunați în 5 sentințe definitive pentru Nicușor Constantinescu. Cât va executa fostul președinte al CJ Constanța, după contopirea pedepselor

Nicușor Constantinescu, fostul președinte al Consiliului Județean Constanța, a strâns, până în prezent, 32 de ani de închisoare din 5 sentințe definitive date de instanțele din Constanța, București și Galați, însă va executa mai puțin, după contopirea pedepselor. În acest moment, nu e clar cât va mai rămâne fostul șef CJ Constanța după gratii.

Fostul președinte al CJC este, în acest moment, șeful de instituție care a cumulat cei mai mulți ani de închisoare din condamnări definitive în România.

Ultima condamnare a venit în dosarul finanțării ilegale a fundațiilor „Thalia” și „Fantasio”, în care și Cristian Zgabercea, fost producător general la TVR, a fost condamnat la 3 ani de închisoare cu suspendare.

G4Media.ro
Group4 Media Freedom & Democracy este o organizatie non-profit cu sediul in Bucuresti. Scopul Asociatiei este imbunatatirea si modernizarea sistemului democratic in Romania.Asociatia este fondata de jurnalisti cu o experienta de peste 20 de ani in mass media, specializati in politica externa si interna, economie si justitie precum si in presa de investigatie. Asociatia este deschisa catre toti cei care rezoneaza cu obiectivele si valorile organizatiei.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE