370 de gălățeni „vindecați” în doar 24 de ore, după ce s-au actualizat bazele de date

Data:

Numărul gălățenilor infectați cu coronavirus crește de la o zi la alta. În ultimele 24 de ore, Direcția de Sănătate Publică (DSP) a primit 36 de rezultate pozitive la testrele efectuate pentru depistarea Covid-19.

Astfel, numărul total al îmbolnăvirilor a ajuns la 2.279. Dintre persoanele infectate, 1.567 de pacienți au fost declarați vindecați. Numărul pacienților declarați vindecați a crescut brusc, în ultimele 24 de ore fiind raportate 370 de astfel de cazuri.

Însănătoșirile nu au avut loc peste noapte și nici nu s-a descoperit la Galați vreun medicament minune. Diferența mare de cazuri declarate vindecate în ultimele 24 de ore vine din faptul că Direcția de Sănătate Publică a reactualizat, după intrarea în vigoare a Legii 136/2020, baza de date cu privire la pacienții infectați cu coronavirus. 

Viața Liberă
Viața Liberăhttps://www.viata-libera.ro/
Are 6 ediții săptămânal și din 1998 este auditat BRAT. Este distribuit în județul Galați prin rețeaua proprie și Poșta Română. www.viata-libera.ro este ediția online și are aproximativ 20.000 de vizitatori unici zilnic.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul: