414 teleormăneni au fost diagnosticați până acum cu COVID-19 « liberinteleorman.ro

Până în acest moment, în județul Teleorman au fost confirmate 414 cazuri de persoane infectate cu virusul SARS-Cov-2, dintre care 3 doar în ultimele 24 de ore. Centrul Județean de Coordonare și Conducere a Intervenției Teleorman susține că astăzi sunt monitorizate 286 de persoane, toate aflate în carantină la domiciliu.

De la începutul epidemiei, au fost declarate vindecate și externate 234 de persoane. Dintre acestea, 197 au fost externate de la Spitalul Municipal „Caritas” din Roșiorii de Vede. În momentul de față, în acest spital sunt internați 95 de pacienți, dintre care 5 la secția ATI.

Până în prezent, la nivelul județului, au fost efectuate 6686 de teste COVID-19, dintre care 3562 în laboratorul coordonat de DSP Teleorman și 2061 în cadrul laboratorului Spitalului Județean de Urgență Alexandria. 297 de teste au fost efectuate la cerere, de către teleormăneni care și-au dorit să plece în concediu sau s-au speriat la apariția unor simptome specifice.

Liber în Teleormanhttps://liberinteleorman.ro/
Ziar generalist care acoperă problemele sociale, economice, politice din zona Teleormanului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Alte articole din aceeași categorie

Advertismentspot_img

Cele mai recente articole

Clujul, tot mai aproape de a scăpa de restricții. Rata incidenței COVID-19, în continuă scădere

Rata de incidență a cazurilor COVID-19 în municipiul Cluj-Napoca se află într-o continuă scădere, conform datelor Direcției de Sănătate Publică (DSP) Cluj. Dacă rata...

Cazul bărbatului decedat la Pitești. Medic șef: Moartea a fost violentă

Moartea a fost una violentă, survenită în urma unui politraumatism, iar cauza imediată a decesului a fost asfixia mecanică.

Barna nu exclude o nouă candidatură la prezidențialele din 2024

Vicepremierul Dan Barna a afirmat, sâmbătă seară, că nu exclude o candiatură la alegerile prezidenţiale din 2024, acest fiind ”un scenariu real” pe care-l...