joi, 23 septembrie 2021
AcasăRețea5 spitale din Timiș vor utiliza inteligența artificială Xvision pentru identificarea problemelor...

5 spitale din Timiș vor utiliza inteligența artificială Xvision pentru identificarea problemelor respiratorii « expressdebanat.ro

Cinci unități sanitare din Timiș au ales să implementeze softul bazat pe inteligență artificială gândit de Consiliul Județean Timiș în parteneriat cu XVision prin programul OcroTim. Softul poate identifica până la 17 patologii ale aparatului respirator, inclusiv acelea ale pacienților diagnosticați cu COVID-19.

Este vorba despre unitățile sanitare din Lugoj,…

Express de Banathttps://expressdebanat.ro/
Cotidianul online Express de Banat ce a apărut pe piața media la 15 noiembrie 2011, redă în timp real ceea ce se petrece în județul Caraș-Severin și Timiș, dar prezintă și povești de viață, performanțe sportive sau subiecte controversate, care stârnesc reacții numeroase din partea cititorilor. Express de Banat se adresează totodată mediului de afaceri, fiind aduse în atenția publicului business-uri de succes sau oportunități de afaceri. Într-o eră a internetului, promovarea produselor și serviciilor dumneavoastră pe site-ul Express de Banat înseamnă garantarea unor clienți noi și menținerea companiei în prim plan.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE