sâmbătă, iunie 19, 2021
AcasăRețea500.000 de lei din fondul de rezervă al Consiliului Judeţean Timiș vor...

500.000 de lei din fondul de rezervă al Consiliului Judeţean Timiș vor merge către spitale şi Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă « expressdebanat.ro

Consiliul Judeţean Timiş a aprobat astăzi bugetul rectificat al Judeţului Timiş pe anul 2020, în cadrul unei şedinţe extraordinare, desfășurate în sistem de videoconferință. Spitalul de Boli Infecţioase „Victor Babeş” şi Spitalul Clinic Municipal de Urgenţă Timişoara vor primi sprijin material, la fel și Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă. 

S-a…

Express de Banathttps://expressdebanat.ro/
Cotidianul online Express de Banat ce a apărut pe piața media la 15 noiembrie 2011, redă în timp real ceea ce se petrece în județul Caraș-Severin și Timiș, dar prezintă și povești de viață, performanțe sportive sau subiecte controversate, care stârnesc reacții numeroase din partea cititorilor. Express de Banat se adresează totodată mediului de afaceri, fiind aduse în atenția publicului business-uri de succes sau oportunități de afaceri. Într-o eră a internetului, promovarea produselor și serviciilor dumneavoastră pe site-ul Express de Banat înseamnă garantarea unor clienți noi și menținerea companiei în prim plan.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

CELE MAI CITITE