555 de tone de îngrăşământ chimic, depozitat necorespunzător în județul Timiș

Data:

spot_img

Polițiștii Secţiei 6 Rurale Găvojdia au depistat peste 555 tone de îngrăşământ chimic depozitat necorespunzător, în urma unui control la o societate comercială situată în localitatea Oloşag, informează Agerpres.

În cauză, a fost întocmit dosar penal pentru nerespectarea obligaţiei de depozitare a îngrăşămintelor chimice şi produselor de protecţie a plantelor numai ambalate şi în locuri protejate.

Citește și: Elevi și cadre didactice cu simptome de toxiinfecție alimentară în județul Mehedinți. A fost activat Planul Roșu de intervenție | Reporter 24

În urma activităţilor desfăşurate, poliţiştii au identificat 555.800 de kilograme de îngrăşământ chimic depozitat necorespunzător, aflându-se direct pe sol, fără a fi acoperit şi fără a fi ferit de condiţiile meteo nefavorabile, nerespectând astfel fişa de securitate a produsului. Întreaga cantitate a fost lăsată în custodia reprezentantului societăţii comerciale respective, fiindu-i pus în vedere ca în cel mai scurt timp să ia toate măsurile necesare depozitării corespunzătoare, în condiţii care să elimine riscul de a fi afectate elemente ale mediului înconjurător.

Citește și: Concursul Internațional „George Enescu” – FINALA VIOARA. Sunete eterice au inundat cupola Ateneului

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

(Foto: Poliția Română / Facebook)

spot_imgspot_img
PressHUB
PressHUB
Cea mai răspândită rețea de presă din România!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related