joi, 21 octombrie 2021
spot_img
AcasăNewsletter600 de parfumuri, confiscate dintr-un magazin. Poliţiştii bănuiesc că sunt contrafăcute

600 de parfumuri, confiscate dintr-un magazin. Poliţiştii bănuiesc că sunt contrafăcute

Aproape 600 de parfumuri contrafăcute în valoare de peste 15.000 de lei, au fost găsite de poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Bihor într-un magazin din Oradea, în urma unei acţiuni pentru prevenirea şi combaterea comerţului cu produse măsluite.

Acţiunea s-a desfăşurat la sfârşitul săptămânii trecute, iar magazinul cu probleme se află pe strada Corneliu Coposu. Atât pe rafturi, cât şi în depozit, poliţiştii au găsit parfumuri cu însemnele și inscripțiile a 10 mărci consacrate, „care ar putea induce sau produce confuzie în rândul clienților”, după cum se precizează într-un comunicat de presă transmis, marţi, de purtătorul de cuvânt al Poliţiei Bihor, comisarul şef Alina Fărcuţa.

Cert este că poliţiştii au strâns din magazin în total 596 de astfel de parfumuri, în valoare totală de peste 15.000 de lei, care urmează să fie trimise spre expertizare.

Între timp, administratorul societăţii s-a ales cu dosar penal pentru punere în circulaţie a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice sau similare.

Bihoreanulhttps://www.ebihoreanul.ro/
Formatul editorial este generalist, conţinând de la ştiri şi opinii până la anchete, interviuri şi reportaje. Bihoreanul este lider local de audienţă, conform SNA şi SATI (BRAT), atât print, cât şi online, prin www.eBihoreanul.ro.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE