joi, 23 septembrie 2021
AcasăNewsletter7.700 euro/lună pentru un lider sindical din educație. Plătit de PMB și...

7.700 euro/lună pentru un lider sindical din educație. Plătit de PMB și de Academia lui Iliescu

În afara funcției de președinte al sindicatului Alma Mater, Anton Hadăr este conducător de doctorate, membru prin academii fantomă, se ocupă de accidente feroviare și de consolidarea clădirilor din București, evaluează calitatea învățământului și predă.

Federaţia Naţională Sindicală „Alma Mater” este federaţie reprezentativă în sistemul de învăţământ superior românesc şi recunoscută la nivel european, având un număr de peste 20.000 de membri, se arată pe site-ul instituției.

Liderul federației sindicale Alma Mater este Anton Hadăr care, anul trecut, a desfășurat, cu regularitate alte 7 activități în paralel. De unde a primit, în total, suma de 453.030 lei.

Newsweek România
Newsweek Romania duce jurnalismul de calitate la un alt nivel pe piata autohtona, cu analize si opinii pertinente despre probleme politice si economice, interne sau internationale, informatii atent selectate din lumea afacerilor, a culturii, a sporturilor sau a tehnologiei si recomandari din zona de lifestyle, de la automobile si vacante, la gadget-uri si accesorii vestimentare.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE