duminică, 24 octombrie 2021
spot_img
AcasăNewsletter76% dintre bolnavii de COVID19 au simptome și după 6 luni

76% dintre bolnavii de COVID19 au simptome și după 6 luni

O mare parte dintre bolnavii internați cu COVID19 prezintă simptome ale infecției și după 6 luni de la externare, a spus Răzvan Cherecheș, specialist clujean în sănătate publică și profesor la UBB.

Profesor la Universitatea Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca, Răzvan Cherecheș, a anunțat pe Facebook că 76% dintre oamenii care au fost internați în spital pentru că erau infectați cu COVID19, încă au simptome similare afecțiunii respective. „76% din persoanele care au fost spitalizate pentru COVID mai au simptome după 6 luni:

Multe persoane au fost monitorizate după externare pentru a vedea cum se comportă organismul după infectarea cu COVID-19. Specialistul clujean a menționat că, chiar dacă vârsta medie a persoanelor urmărite după externarea din spital a fost de 57 de ani, menținerea simptomelor pe o perioadă de mai multe luni de zile a fost cel mai frecvent întâlnită la tineri/

Monitorul de Clujhttp://monitorulcj.ro
Monitorul de Cluj este cel mai important cotidian local din judetul Cluj, care apare in format tiparit si online din 1998. Ziarul tiparit apare in format standard 12 pagini, din care 4 color (luni-joi), si o editie de weekend (vineri-duminica). Continutul este preponderent comunitar (stiri si analize din domeniile administratie publica, sanatate, educatie), precum si pagini tematice (economie, mapamond, sport).
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE