luni, 25 octombrie 2021
spot_img
AcasăNewsletter9 secții de ATI din Cluj funcționează fără autorizație de incendiu

9 secții de ATI din Cluj funcționează fără autorizație de incendiu

În Cluj, nouă secții de ATI nu au autorizație de securitate la incendiu, a anunțat purtătorul de cuvânt al Institutului de Situații de Urgență Cluj.

Anul trecut, în luna noiembrie s-a constat că 21 de de secții ATI funcționează în spații sau clădiri care nu obținuseră autorizația de securitate la incendiu în momentul controlului. În momentul de față, 12 secții au primit autorizție ISU, însă au rămas 9 secții de ATI care funcționează fără autorizație.

Toate secțiile de ATI care nu au autorizație de incendiu au primit o amendă de 5.000 de lei, respectiv 10.000 de lei.

„Obținerea autorizației pentru securitate la incendiu se poate realiza doar după finalizarea recepției lucrărilor pentru care a fost obținut în prealabil avizul. Practic, aceste clădiri sunt în curs sau au început procesul pentru obținerea autorizației pentru securitate la incendiu.

De asemenea, controalele privind apărarea împotriva incendiilor se fac anual pentru unitățile spitalicești, iar unele obiective au fost controlate anterior lunii noiembrie și au fost aplicate amenzi sau sancțiuni, iar prin planurile de măsuri întocmite ulterior au fost stabilite termene ce prevăd remedierea deficiențelor”, a anunțat purtătorul de cuvânt al ISU Cluj.

Monitorul de Clujhttp://monitorulcj.ro
Monitorul de Cluj este cel mai important cotidian local din judetul Cluj, care apare in format tiparit si online din 1998. Ziarul tiparit apare in format standard 12 pagini, din care 4 color (luni-joi), si o editie de weekend (vineri-duminica). Continutul este preponderent comunitar (stiri si analize din domeniile administratie publica, sanatate, educatie), precum si pagini tematice (economie, mapamond, sport).
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE