joi, 2 decembrie 2021
AcasăNewsletterA delapidat aproape 1 milion euro de la Spitalul Judeţean, dar DIICOT...

A delapidat aproape 1 milion euro de la Spitalul Judeţean, dar DIICOT trenează dosarul penal

Din 2017, DIICOT investighează o delapidare de peste 3,9 milioane lei comisă la Spitalul Judeţean Argeş, în perioada 2012 – aprilie 2017, de către fosta contabilă Amalia Dumitrașcu.

Unitatea medicală a acţionat-o deja în instanţă, pe cale civilă, pe fosta angajată pentru a fi sigură că recuperează prejudiciul produs.

Pe 7 octombrie a.c., Tribunalul Argeș a dat câștig de cauză spitalului, obligând-o pe Amalia Dumitrașcu să plătească prejudiciul produs, însă decizia instanței nu este definitivă.

Am întrebat-o pe Adriana Molfea, managerul Spitalului Județean Argeș, dacă Amalia Dumitrașcu a atacat decizia până la urmă.

„Încă nu știm. O să vedem. Până la sfârșitul anului aflăm dacă o face sau nu. Are 30 de zile din momentul în care i se comunică și ei” – a fost răspunsul.

Jurnalul de Argeșhttps://jurnaluldearges.ro
Publicaţia Jurnal de Argeş a fost înființată în 1994 membru BRAT membru al Clubului Român de Presă, membru fondator în Patronatul Presei Locale – ROMEDIA, membru fondator AOA Argeș (Asociația Oamenilor de Afaceri), membru al Camerei de Comert, Industrie și Agricultură Argeș.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE