miercuri, 19 ianuarie 2022
AcasăNewsletterA explodat prețul chiriilor la Timișoara! Care sunt cele mai ieftine zone

A explodat prețul chiriilor la Timișoara! Care sunt cele mai ieftine zone

Aproape 14.000 de apartamente erau disponibile pentru închiriere la începutul lunii septembrie în patru dintre cele mai mari orașe și centre universitare din țară – București, Cluj-Napoca, Iași și Timișoara. Atât cererea, cât și oferta sunt în creștere la ora actuală.

Peste 2.000 de apartamente își așteptau chiriașii la începutul lunii septembrie în Timișoara. Printre cele mai ieftine zone se numără Freidorf, Traian, Piața Maria și Plăvăț II. La polul opus, se află zone precum Braytim sau Piața Unirii, unde prețurile se situează între 400 și 470 de euro pe lună, pentru un apartament cu două camere, conform datelor Imobiliare.ro, centralizate de Analize Imobiliare.

Cele mai multe apartamente își așteptau chiriașii în Capitală. În București, doar în anumite zone se mai găsesc apartamente cu două camere sub 300 de euro pe lună.

Express de Banathttps://expressdebanat.ro/
Cotidianul online Express de Banat ce a apărut pe piața media la 15 noiembrie 2011, redă în timp real ceea ce se petrece în județul Caraș-Severin și Timiș, dar prezintă și povești de viață, performanțe sportive sau subiecte controversate, care stârnesc reacții numeroase din partea cititorilor. Express de Banat se adresează totodată mediului de afaceri, fiind aduse în atenția publicului business-uri de succes sau oportunități de afaceri. Într-o eră a internetului, promovarea produselor și serviciilor dumneavoastră pe site-ul Express de Banat înseamnă garantarea unor clienți noi și menținerea companiei în prim plan.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE