joi, iunie 24, 2021
AcasăRețeaA fi solidar înseamnă a fi solitar – Ziarul Mesagerul de Sibiu...

A fi solidar înseamnă a fi solitar – Ziarul Mesagerul de Sibiu « mesageruldesibiu.ro

Încercările prin care trecem cu toții le putem depăși cu bine, dacă vom fi mult mai responsabili, disciplinați și corecți, este de părere deputatul liberal Nicolae Neagu.

“Astăzi, cu atât mai mult, a fi solidar înseamnă a fi solitar!

Statul în casă, în izolare, distanțarea socială, restrângerea deplasărilor la strictul necesar respectând întocmai deciziile din Ordonanța Militară Nr. 3, oricât este de greu, trebuie privite și înțelese ca singura…

Mesagerul de Sibiuhttps://www.mesageruldesibiu.ro
Mesagerul de Sibiu este un saptamanal generalist, cu orientare spre subiectele cu caracter comunitar. Lansat in 2011, ziarul apare in fiecare vineri, in format standard 12 pagini (din care 4 color), intr-un tiraj de 5.000 exemplare, distribuite in municipiul Sibiu, orasele si comunele importante din judet, la vanzarea prin chioscuri si prin abonamente. O parte importanta a tirajului o constituie abonamentele contractate cu societati comerciale, institutii si persoane fizice. Editia online, accesibila pe www.mesageruldesibiu.ro, este actualizata de mai multe ori pe zi cu stiri de ultima ora si pune accent pe continutul multimedia.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

CELE MAI CITITE