A fost anunțată licitația pentru proiectarea şi execuția Stadionului Municipal „1 Mai” din Slatina | Reporter24

Data:

spot_img

A fost anunțată licitația pentru proiectarea şi execuția Stadionului Municipal „1 Mai” din Slatina, care va avea o capacitate de 10.000 de locuri.

Compania Națională de Investiții a publicat, luni, anunțul de licitație pentru proiectarea şi execuția Complexului Sportiv – Stadion Municipal „1 Mai”, potrivit fostului administrator public al Slatinei, Cristian Cismaru, ales consilier local din partea PSD.

Potrivit sursei citate, valoarea estimată a investiției este de 270.912.647,50 lei, fără TVA

Citește și: Criminalul doctoriței stomatolog de la Brăila nu a fost extrădat în Germania pe motiv că avea un alt dosar în țară și a fost eliberat după 3 zile

Stadionul va avea 10.000 de locuri

Durata de realizare a investiției: este de 66 de luni și cuprinde: proiectare – 6 luni (180 de zile) Execuție –24 de luni (720 de zile); Perioada garanției de bună execuție : 36 de luni.

„Aceasta este ultima etapă înainte de începerea efectivă a lucrărilor în teren, Primăria Municipiului Slatina având obligația de a asigura demolarea vechiului stadion, devierea rețelelor si asigurarea utilităților aferente investiției, până la finalizarea procedurilor de licitație la CNI și predarea amplasamentului la constructor”, spune Cismaru.

Citește și: Andreea Ember, despre cum se face cercetarea în Franța: „Toți colaborează pentru ca cercetarea să nu fie oprită și cultura să ajungă în cele mai adânci pături ale societății.”

Stadionul de la Slatina va avea 10.000 de locuri. Valoarea investiţiei se cifrează la 400 de milioane de lei, dintre care nouă milioane de lei este cofinanţarea Primăriei Slatina.

Noua arenă va fi construită după tipul „Panathenaic Stadium” şi va fi amplasată pe locația actualului stadion. Suprafaţa construită va fi de 23.040 metri pătrați.

Continuarea în Reporter24

Citește și: Ladislau Roth, dirijor israelian, supraviețuitor al Holocaustului, a împlinit 104 ani: „Ceea ce am trăit sunt lucruri care nu ar fi voie să fie uitate nicicând”

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

(sursa foto: reporter24.ro)

spot_imgspot_img
Ionut Jifcu
Ionut Jifcu
Aproape 15 ani de experienţă în presă, perioadă în care am acoperit cele mai diverse domenii, de la eveniment la politică, şi în care am văzut tot ce se putea vedea. Am bifat colaborări cu Mediafax sau Realitatea PLUS, iar de curând experimentez ce înseamnă realizarea de emisiuni TV, la un post local şi pe site-ul reporter24.info

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related