duminică, 24 octombrie 2021
spot_img
AcasăNewsletterA fost găsită epava avionului Boeing 737 prăbușit sâmbătă în Indonezia. Nu...

A fost găsită epava avionului Boeing 737 prăbușit sâmbătă în Indonezia. Nu sunt supraviețuitori

Scafandrii au descoperit resturile avionului aparținând Sriwjaya Air în Marea Java și caută cutiile negre fiind detectate semnale radio care par a proveni de la acestea.

Autoritățile indoneziene au detectat duminică semnale radio asemănătoare cu cele emise de cutiile negre ale al avionului Sriwijaya Air care s-a prăbușit sâmbătă la scurt timp după decolarea din Jakarta, iar din mare au fost recuperate părți de trupuri umane și bucăți din aeronavă.

Scafandrii au descoperit resturile aeronavei la o adâncime de 23 de metri în Marea Java, inclusiv bucăți de fuselaj cu numerele de înregistrare ale avionului. „Am primit informații de la echipa de scafandri că vizibilitatea din apă este bună, permițând descoperirea unor părți din avion. Suntem sigur că acesta este locul unde s-a prăbușit”, a spus un înalt oficial din domeniul aeronautic, citat de Reuters.

Newsweek România
Newsweek Romania duce jurnalismul de calitate la un alt nivel pe piata autohtona, cu analize si opinii pertinente despre probleme politice si economice, interne sau internationale, informatii atent selectate din lumea afacerilor, a culturii, a sporturilor sau a tehnologiei si recomandari din zona de lifestyle, de la automobile si vacante, la gadget-uri si accesorii vestimentare.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE