A fost lansată o nouă licitație pentru al doilea tronson al centurii metropolitane Cluj – Napoca | Monitorul de Cluj

Data:

spot_img

A fost lansată o nouă licitație pentru construcția celui de-al doilea tronson al centurii metropolitane Cluj – Napoca. Prima licitație a fost anulată de administrația locală.

O nouă licitaţie pentru tronsonul 2 al centurii metropolitane a fost publicată în SEAP, pe 5 iulie. Durata contractului de 4.118.656.211,60 lei este de 48 de luni.

Termenul limită de depunere a ofertelor este 03.10.2024. Prezent la un post de radio local, primarul Emil Boc s-a declarat încântat de faptul că au trecut peste validarea ANAP.


Citește și Judecătorul Gheorghe Stan și-a cumpărat un apartament într-o stațiune faimoasă de pe Costa del Sol | ReporterIS


„Partea plină a paharului este că am trecut peste validarea ANAP, termenul este de 3 luni de zile pentru depunerea ofertelor, 3 octombrie 2024. Este o licitație mare, complexă, nu ne lăcomim să cerem doar 30 de zile. M-am bătut ca acest proiect să fie făcut de experți. M-am bătut să aduc peste 1,2 miliarde de euro. Dacă cineva poate să găsească o vină primarului. La mine nu există nu se poate. Există se poate, în condițiile legii. Vom vedea cum evoluează, vă vom informa la momentul potrivi. Acum nu mai există perioada de început de PNRR, când toată lumea își alegea ce e mai ușor, acum ar trebui să fie mai multe firme doritoare”, a declarat Emil Boc.


Citește continuarea în Monitorul de Cluj


La finalul lunii aprilie, Primăria Cluj-Napoca a anulat licitația pentru centura metropolitană, pentru că oferta depusă de CON A depășea valoarea stabilită cu circa 30%, în timp ce legea permite ofertanților să liciteze cu cel mult 15% peste valoarea stabilită în caietul de sarcini.


Ulterior, firmele CON-A Operations, Dimex 2000, Concelex, Hydrostroy și Automagistral Pivden au depus contestație la CNSC privind anularea licitației.


În luna mai, Consiliul Național de Soluționare a Contestațiilor (CNSC) a respins contestația.

Urmăriți PressHUB și pe Google News!


(Sursa foto: Monitorul de Cluj)

spot_imgspot_img
Monitorul de Cluj
Monitorul de Clujhttp://monitorulcj.ro
Monitorul de Cluj este cel mai important cotidian local din judetul Cluj, care apare in format tiparit si online din 1998. Ziarul tiparit apare in format standard 12 pagini, din care 4 color (luni-joi), si o editie de weekend (vineri-duminica). Continutul este preponderent comunitar (stiri si analize din domeniile administratie publica, sanatate, educatie), precum si pagini tematice (economie, mapamond, sport).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related