A fost semnat contractul de finanțare pentru construirea stadionului “Gheorghe Hagi” din Constanța | Info Sud-Est

Data:

spot_img

A fost semnat contractul pentru construirea noului stadion din Constanța. Valoarea investiției ajunge la aproape 500 de milioane de lei.

“Stadionul va avea 18.190 de locuri și va integra săli de antrenament, un centru de conferințe, un spațiu expozițional, spații administrative, comerciale și de alimentație publică. Totodată, acesta va asigura desfășurarea optimă a activității sportive în regiunea litoralului, atât prin organizarea unor evenimente sportive (de fotbal, tenis, atletism și rugby), cât și a evenimentelor culturale la scară mare (concerte și spectacole), contribuind, astfel, la dezvoltarea sportului de performanță și de masă din regiune”, a anunțat Ministerul Dezvoltării, într-un comunicat de presă.

Citește și: Infestarea cu nade feromonale de la Moldovița: Crimă de gradul unu sau un caz școală pentru a reglementa modul de procurare a acestora

În aceeași zi a fost anunțată semnarea contractelor de finanțare pentru construirea stadionului ”Nicolae Dobrin” din Pitești, dar și a unui patinoar artificial în municipiul Sfântu Gheorghe din județul Covasna.

Construcția noului stadion din Constanța a fost blocată până în prezent de lipsa fondurilor. Acum mai bine de un an începeau lucrările de demolare a vechiului stadion de la Constanța.

Construcții Erbașu SA este liderul asocierii care a câștigat licitația pentru construirea stadionului  din Constanța.

Zece firme se vor ocupa de lucrări: Construcții Erbașu SA, Kronlift, SC Coneco România SRL, Vialis Engineering, Elmarom Grup, Sectron Guard, Popp&Asociații Consulting Engineers, Popp& Asociații, Tracon SRL și MC General Construct Alfa SRL.

Continuarea, în Info-sud-est.ro

Citește și: PSD și-a impus noul directorat la Transelectrica

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

(Sursa imagine: Primăria Constanța)

spot_imgspot_img
Info Sud-Est
Info Sud-Esthttp://www.info-sud-est.ro
Ziar regional care acoperă subiecte din județele Constanța și Tulcea, dar și subiecte cu impact la nivel național.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related