A început admiterea de toamnă la UBB. Peste 2.000 de locuri, scoase la concurs

Data:

Candidații la statutul de student sau masterand al Universității Babeș-Bolyai își pot depune de astăzi dosarele de admitere.

Absolvenții de liceu, dar și cei de facultate care dorescă să se înscrie la un program de licență sau de master își pot depune, începând de luni, 12 septembrie 2022, dosarele pentru sesiunea de admitere de toamnă organizată de Universitatea Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca (UBB) pentru anul universitar 2022-2023.

În sesiunea de toamnă a admiterii, UBB scoate la concurs, la nivel licență, 845 de locuri bugetate destinate absolvenților de liceu care vor să se înscrie la facultate. Dintre acestea, 113 sunt locuri destinate absolvenților liceelor din mediul rural, 52 de locuri sunt alocate românilor de pretutindeni, 19 candidaților de etnie rromă, iar 1 loc este destinat candidaților cu dizabilități. Acestora li se adaugă un număr mare de locuri în regim cu taxă și 1.237 de locuri pentru învățământ la distanță și cu frecvență redusă pentru studii universitare de nivel licenţă.

Continuarea, în Monitorul de Cluj!

Citește și: Ultimul proces al lui Netejoru cu Laura Kovesi, câștigat de șefa Parchetului European – PressHUB

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

spot_imgspot_img
Monitorul de Cluj
Monitorul de Clujhttp://monitorulcj.ro
Monitorul de Cluj este cel mai important cotidian local din judetul Cluj, care apare in format tiparit si online din 1998. Ziarul tiparit apare in format standard 12 pagini, din care 4 color (luni-joi), si o editie de weekend (vineri-duminica). Continutul este preponderent comunitar (stiri si analize din domeniile administratie publica, sanatate, educatie), precum si pagini tematice (economie, mapamond, sport).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related