A început procesul de extrădare a Elenei Udrea din Bulgaria

Data:

La un tribunal din Sofia a început marți procesul pentru extrădarea Elenei Udrea în România. Elena Udrea, care se află în arest preventiv în Bulgaria, a cerut instanței bulgare să nu accepte cererea de extrădare formulată de autoritățile române. Decizia de astăzi a instanței din Sofia nu este definitivă și poate fi atacată.

Procesul a început după ce autoritățile române au furnizat Bulgariei datele cerute despre sistemul penitenciar.

Reamintim că Elena Udrea a fost condamnată în urmă cu două săptămâni la 6 ani de închisoare de Înalta Curte de Casație și Justiție în dosarul de corupție legat de organizarea Galei Bute. Ea a plecat din România înainte de pronunțarea sentinței și a fost prinsă de poliția bulgară în apropiere de granița cu Grecia. Justiția bulgară a decis ca Udrea să fie arestată preventiv, titrează G4 MEDIA. (sursa foto: Inquam Photos/ Octav Ganea)

spot_imgspot_img
G4Media.ro
G4Media.ro
Group4 Media Freedom & Democracy este o organizatie non-profit cu sediul in Bucuresti. Scopul Asociatiei este imbunatatirea si modernizarea sistemului democratic in Romania. Asociatia este fondata de jurnalisti cu o experienta de peste 20 de ani in mass media, specializati in politica externa si interna, economie si justitie precum si in presa de investigatie. Asociatia este deschisa catre toti cei care rezoneaza cu obiectivele si valorile organizatiei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Cum să vopsești ouăle de Paște

Cum să vopsești ouăle de Paște, în roșu sau...

Ucraina a înăsprit legea mobilizării: Proceduri noi, amenzi, dar şi recompense

Ucraina are nevoie urgentă de soldaţi. Rada Supremă de...