A început reamenajarea sensului giratoriu de la Veștem. Când vor fi gata lucrările « stiriletransilvaniei.ro

Direcţia Regională de Drumuri şi Poduri Braşov a anunțat vineri începerea lucrărilor de reamenajare a sensului giratoriu de la Veștem, județul Sibiu, la intersecția dintre DN1 cu DN7.

Lucrările vizează lărgirea inelului de girație la trei benzi, a bretelelor de acces către sens și înființarea unor benzi de accelerare. În cadrul proiectului va fi refăcută și toată semnalizarea rutieră, atât verticală cât și orizontală.

Lucrările vor…

partajează acest articol:
Stirile Transilvanieihttp://www.stiriletransilvaniei.ro
Suntem un agregator de știri și informații, o platformă media ce își propune să adune, să filtreze știrile false și apoi să difuzeze știrile de interes din diferite surse către publicul transilvan.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Alte articole din aceeași categorie

Advertismentspot_img

Cele mai recente articole

Nou director la CJAS Bistrița-Năsăud, în urma concursului național

Deranj mare pentru conducerile Caselor Județeane de Asigurări de Sănătate, în condițiile în care fostul ministru al sănătății, Vlad Voiculescu, a decis scoaterea la...

Monopolul garantat de stat, brățară de aur

Guvernul a adoptat miercuri o ordonanță de urgență privind semnătura electronică pentru a obliga anumiți contribuabili să se identifice exclusiv prin intermediul certificatelor ce pot fi emise doar de către cele trei firme care au monopol în piață.

Oradea se apropie de “scenariul verde”. Datele pandemiei în Bihor, unde 62.000 de persoane au primit ambele doze de vaccin

Cele mai recente date locale privind pandemia de Covid-19 au fost trimise, vineri dimineaţa, de Instituţia Prefectului şi DSP Bihor, printr-un comunicat.
partajează acest articol: