marți, 30 noiembrie 2021
AcasăLa ziActualitateA început sezonul furtului indicatoarelor rutiere: „Vin cu flex cu acumulatori ca...

A început sezonul furtului indicatoarelor rutiere: „Vin cu flex cu acumulatori ca să-i taie“

Directorul de la Drumuri Judeţene a explicat astfel lipsa indicatoarelor de semnalizare, la solicitarea unor consilieri judeţeni care s-au referit atât la cele de direcţie, cât şi la cele de avertizare.

Aleşii judeţului au aprobat ieri alocarea a peste 4,4 milioane de lei pentru lucrări de reparaţii şi întreţinere a unor segmente de drum. Direcţia Judeţeană de Administrare a Drumurilor şi Podurilor va folosi cea mai mare parte, respectiv 1,2 milioane de lei, pentru refacerea dalelor din beton, colmatarea fisurilor şi rosturilor la dale pe drumul judeţean 248B între Vânători şi Leţcani.

Alte 2,6 milioane vor merge la refacerea unor sectoare de drum pietruit de pe şapte drumuri judeţene, cu accent pe DJ 248F Voineşti-Budeşti şi Cioca Boca-Frenciugi (612 mii lei) şi pe DJ 280 Piscu Rusului-Băluşeşti (417 mii lei).

„Intervenim asupra tuturor drumurilor de piatră care au mai rămas de remediat anul acesta“, a precizat Ciprian Ciucan, directorul DJADP. „Aceste sectoare necesită cu atât mai mult intervenţii, în urma ultimelor fenomene meteo“, a adăugat el. Ciprian Ciucan a mai spus că până în octombrie s-ar putea încheia toate aceste lucrări.

Citește articolul integral în Ziarul de Iași

Ziarul de Iașihttps://www.ziaruldeiasi.ro
Jurnalişti formaţi la şcoala sa de presă se află în poziţii de conducere în redactiile ziarelor, televiziunilor şi posturilor de radio din întreaga ţară. Ziarul are un tiraj mediu zilnic 4.133 exemplare, din care 2.410 exemplare reprezinta abonamente, este tipărit în format broadsheet, având 16-20 de pagini. Apare de luni pînă sîmbătă si are un caracter generalist. Cotidianul Ziarul de Iaşi se distribuie în judeţul Iaşi, atît în mediul urban cît şi în cel rural.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE