A încercat să-și incendieze profesorul, dar a fost apărat de oameni | Aktual24

Data:

A încercat să-și incendieze profesorul, dar a fost apărat de oameni. „Lăsați-l, că-i copil!”. Acestea sunt vorbele unei femei de pe stradă adresate jurnaliștilor, care așteptau sosirea echipajului de poliție care îl transporta pe agresor.

Studentul care și-a incendiat profesorul după ce a primit o notă mică la examen a fost prins de polițiștii din Constanța. El are doar 22 de ani și a reacționat foarte agresiv în fața jurnaliștilor, injurandu-i.

Deși fapta sa este foarte gravă, studentul și-a găsit susținători pe stradă. „Lăsați-l domne că-i copil, sunteți ca hienele alea”, a strigat o constănțeancă în timp ce studentul era scos din mașină de polițiști.

Citește și: Guvernul României nu îndeplinește standardele minime pentru eliminarea traficului de persoane. Raport al Departamentului de Stat al SUA

A încercat să-și incendieze profesorul de matematică

Incidentul violent a avut loc la Universitatea Ovidius din Constanța. Studentul, nemulțumit de nota primită, a încercat să își incendieze profesorul de matematică.

„La data de 27 iunie a.c., în jurul orei 12.30, polițiști din cadrul Poliției Municipiului Constanța – Secția 1 Poliție au fost sesizați cu privire la faptul că, în incinta unei universități din municipiul Constanța, ar fi avut loc un incident între un cadru didactic și un student.

Citește și: Mircea Geoană: „preşedintele României trebuie să aibă un rol de unificare a naţiunii, nu de reprezentare a unui partid”

Profesorul ar fi suferit vătămări corporale la nivelul piciorului

Polițiștii deplasați la fața locului au constatat că cele sesizate se confirmă. Din primele cercetări efectuate rezultă că un student, nemulțumit de nota obținută la examen, i-ar fi provocat răni prin incendiere cadrului didactic ce i-ar fi acordat nota respectivă.

Acesta ar fi suferit vătămări corporale la nivelul piciorului.

Cercetările în acest caz sunt în curs de desfășurare, în vederea stabilirii împrejurărilor producerii evenimentului și luării măsurilor legale ce se impun”, a transmis Inspectoratul Județean de Poliție (IJP) Constanta.

Continuarea în Aktual24

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

(sursa foto: aktual24.ro)

[td_block_11 custom_title="Related Article" limit="1" post_ids="328426"]
spot_imgspot_img
PressHUB
PressHUB
Cea mai răspândită rețea de presă din România!
1 COMENTARIU
  1. „…Lasati-l,…” ___–___probabil ca respectiva femeie nu stia ce savarsise tanarul, altfel nu cred ca cineva constient de o realitate, ia apararea unui huligan extrem de violent…///2- „…tentativa de omor…”___–___probabil ca nu se va ajunge la o asa incadrare, mai ales daca este trimis la analizare psihiatrica, insa fapta wxtrem de violenta, necesita un raspuns pe masura, ceva ani de puscarie si zeci de ani sub un anume control, plus, interzicerea dreptului de a detine o functie de decizie, conducere, adica trimis „la lopata” si permanent monitorizat…

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related