A mai rămas o săptămână pentru înscrieri la Festivalul-Concurs Gelu Stan « banatulazi.ro

Tinerii cu vârsta între 15-25 de ani, pasionați de folclor și tradiții populare, mai au la dispoziție o săptămână pentru a se înscrie la Festivalul – Concurs Gelu Stan, organizat de Centrul de Cultură și Artă al Consiliului Județean Timiș.

Până în 17 august 2020, soliștii vocali pot trimite pe adresa de email a Centrului de Cultură și Artă, ccajt@ccajt.ro , o înregistrare video care să conțină o baladă sau o doină, și o melodie ritmată, filmate live….

Banatul Azihttps://www.banatulazi.ro/
Banatul azi este o publicație regională, cu un conținut generalist, care combină jurnalismul clasic cu editoriale, reportaje, interviuri, cu cel de tip new-media, care pune un puternic accent pe partea video.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Alte articole din aceeași categorie

Advertismentspot_img

Cele mai recente articole

Criza politică s-a terminat. Ce prevede noul protocol negociat de liderii coaliției PNL – USR PLUS – UDMR

Liderii PNL, USR PLUS și UDMR au convenit, marți seara, după șase ore de negocieri, asupra unor completări la protocolul de funcționare a coaliției,...

Valeriu Gheorghiță: “Începe vaccinarea prin centre mobile și cu sprijinul echipelor mobile, în primele 14 județe din țară”

Programările pentru imunizare se vor putea face și direct la centrul de vaccinare

Moldovenii cu pașaport românesc s-ar putea vaccina în România

Premierul Florin Cîţu a purtat marți discuții cu președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, despre vaccinarea în țara noastră a cetățenilor români din Republica Moldova, indiferent unde aceștia locuiesc.