A murit bateristul Foo Fighters, Taylor Hawkins

Data:

Vestea morții lui Taylor Hawkins a fost confirmată de Foo Fighters pe rețelele de socializare, transmite loudersound.com.

Cei de la Foo Fighters au anunțat moartea bateristului la doar 50 de ani.

Într-o declarație publicată pe rețelele de socializare, trupa spune: „Familia Foo Fighters este devastată de pierderea tragică și prematură a iubitului nostru Taylor Hawkins”.

„Spiritul său muzical și râsul său contagios vor trăi cu noi toți pentru totdeauna. Inimile noastre sunt alături de soția, copiii și familia sa și cerem ca intimitatea lor să fie tratată cu cel mai mare respect în această perioadă inimaginabil de dificilă”, titrează G4 MEDIA.

G4Media.ro
G4Media.ro
Group4 Media Freedom & Democracy este o organizatie non-profit cu sediul in Bucuresti. Scopul Asociatiei este imbunatatirea si modernizarea sistemului democratic in Romania. Asociatia este fondata de jurnalisti cu o experienta de peste 20 de ani in mass media, specializati in politica externa si interna, economie si justitie precum si in presa de investigatie. Asociatia este deschisa catre toti cei care rezoneaza cu obiectivele si valorile organizatiei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul: