A murit Bogdan Barbu, activistul care l-a înfruntat pe Pandele la alegerile pentru Primăria Voluntari | Aktual24

Data:

spot_img

Bogdan Barbu, un tânăr activist care a încercat la alegerile locale din acest an să îl scoată pe Florentin Pandele din Primăria Voluntari, a decedat, anunță mai mulți cunoscuți de-ai săi pe rețelele de socializare.

„O inimă bună a încetat să mai bată, un suflet mare s-a ridicat la cer, lăsând în urmă o nemărginită durere și un gol imens. Arbitrul a fluierat mult prea devreme pentru tine, Bogdan Barbu, soțul meu iubit!!!”, a transmis soția lui Bogdan Barbu, Ramona Barbu, pe rețelele de socializare.

Citește și: O echipă de cercetători de la Craiova avansează un sistem inteligent de depistare a anomaliilor congenitale. Smaranda Belciug, conferențiar: „Inovația ar aduce experiența celor mai buni doctori în orice cătun”

„A murit un om pe care eu l-am respectat foarte mult. Un om care a crezut toată viața că poate schimba lumea. Unul dintre puținii care nu s-a frânt niciodată. Am fost alături în obsesivele noastre încercări de-a mișca o societate care părea încremenită. A murit tânăr și repede trecând prin viață cu o încredere care i-a inspirat pe mulți alții. Fie-ți trecerea lină, Bogdane!”, a scris și Laurențiu Ștefănescu.

Bogdan Barbu a candidat, la alegerile locale din acest an, din nou împotriva lui Florentin Pandele pentru postul de primar al Voluntariului. A pierdut.

„Prieteni, a fost greu, dar dificil. N-am obținut chiar miile de voturi spre care le-am țintit, dar știți cum e: pe ce pune Pandele măna, al lui rămâne. Însă și eu rămân cu ceva, după acest efort al candidaturii mele la Primăria din Voluntari: cu mulțumirea că am făcut tot ce-am putut”, a scris Barbu pe Facebook după alegeri.

Continuarea, în Aktual24.ro

Citește și: O experiență școlară inedită: transformarea unor texte despre Holocaust în benzi desenate

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

(Sursa foto: Aktual24.ro)

spot_imgspot_img
PressHUB
PressHUB
Cea mai răspândită rețea de presă din România!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Webinar WHOs&HOWs – Navighează printre minciuni: Dezinformarea despre UE pe rețele sociale. Cum ne influențează alegerile

Webinar WHOs&HOWs - Navighează printre minciuni. Ești student, masterand,...

Cod galben de averse în 13 judeţe, până luni dimineaţa

Cod galben de averse. Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM)...