duminică, 26 septembrie 2021
AcasăNewsletterA murit în curtea spitalului județean din Botoșani și a stat pe...

A murit în curtea spitalului județean din Botoșani și a stat pe jos două ore

O femeie în vârstă de 61 de ani şi-a pierdut viaţa ieri chiar în curtea Spitalului Judeţean de Urgenţă din Botoșani.

Caz şocant petrecut ieri în curtea celui mai mare spital din judeţ. Trupul neînsufleţit al unei femei, în vârstă de 61 de ani, a zăcut în curtea Spitalului Judeţean mai bine de două ore, până cineva s-a sesizat de moartea ei.

Femeia, alături de soţul său, în vârstă de 64 de ani, fac parte din rândul persoanelor fără adăpost, iar tragedia a evidenţiat încă o dată nepăsarea de care se lovesc de multe ori astfel de oameni.

Întâmplarea şocantă a ieşit la iveală după ce soţul femeii a abordat şoferul unui bus cu numere de Suceava în parcarea unităţii sanitare. 

„M-a abordat să mă roage să îl ajut să îşi ducă soţia acasă. L-am întrebat unde era şi dacă poate merge pe picioarele ei, iar el, ezitând un pic, mi-a spus că e moartă şi să îl ajut să o ducă acasă. Am rămas blocat. Nu ştiam dacă e o glumă. M-a dus şi mi-a arătat-o, după staţia de oxigen, era acoperită cu câteva pături. Nu m-am apropiat mai mult, dar am mers la spital şi am anunţat personalul, gardienii, chiar şi pe cineva de la ambulanţă”, a povestit bărbatul.

Monitorul de Botoșanihttp://www.monitorulbt.ro
Singurul ziar tipărit din județul Botoșani
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE