A trecut la PNL pentru parlamentare. Preşedintele PSD Olt îl critică pe primar: „s-a jurat pe sfânta cruce, că nu pleacă” | Reporter24

Data:

spot_img

A trecut la PNL pentru parlamentare. Preşedintele PSD Olt îl critică pe primar: „s-a jurat pe sfânta cruce, că nu pleacă”.

Preşedintele PSD Olt, Marius Oprescu, spune că primarul comunei Nicolae Titulescu, Florin Tiutiu, care a anunţat că trece la PNL pentru a candida la Camera Deputaţilor, şi-a vândut principiile „pentru promisiunea unei himere”.

Contactat telefonic, Marius Oprescu arată că cei de la PNL Olt au făcut aceeaşi propunere mai multor primari ai PSD, edilul din Nicolae Titulescu, Florin Tiutiu, fiind singurul care a acceptat. El subliniează că primarul şi-a trădat comunitatea şi colegii pentru ambiţiile sale.

Citește și: Începe Săptămâna Haferland, când satele săsești se animă. Puteți asculta muzică germană din sec. XVI, jazz și arii cântate de fiicele ambasadorului Noble

„Plecarea fostului primar PC, apoi PDL, azi PSD și în viitor PNL, era într-un fel previzibilă. A renunțat la loialitate și caracter, fiind gata să își vândă principiile pentru promisiunea unei himere.

Aceștia neavând resursă umană de calitate pe care s-o prezinte în fața alegătorilor, au bătut la ușile mai multor primari PSD din Olt, doar ca să fie respinși pe rând.

S-a jurat că nu va pleca la liberali

În final, au găsit o portiță deschisă, domnul Tiutiu fiind dispus să-și trădeze comunitatea și colegii pentru ambițiile sale”, a declarat Marius Oprescu.

Liderul PSD Olt dezvăluie că, deşi existau semnale că Tiutiu va face pasul către al patrulea partid din cariera sa politică, edilul a negat în repetate rânduri şi chiar s-a jurat că nu va pleca la liberali.

Citește și: Două recorduri mondiale stabilite de românii din Nürnberg: 1.667,41 m de brâu românesc, cu o greutate de 70 kg

„Erau semnale pe care le transmitea frecvent și pe care le-am discutat deschis, însă la un eveniment public, de față cu mai mulți colegi, s-a jurat pe sfânta cruce, că nu pleacă.

Dar cum a venit a și plecat, singur și de bună voie!”, a mai spus Marius Oprescu. El a adăugat că Florin Tiutiu îşi va pierde mandatul de edil, dacă va candida din partea PNL la parlamentare.

Continuarea în Reporter24

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

(sursa foto: reporter24.ro)

spot_imgspot_img
Ionut Jifcu
Ionut Jifcu
Aproape 15 ani de experienţă în presă, perioadă în care am acoperit cele mai diverse domenii, de la eveniment la politică, şi în care am văzut tot ce se putea vedea. Am bifat colaborări cu Mediafax sau Realitatea PLUS, iar de curând experimentez ce înseamnă realizarea de emisiuni TV, la un post local şi pe site-ul reporter24.info

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Trenuri electrice vor lega Timișoara de București și Cluj-Napoca | Express de Banat

A fost semnat contractul pentru achiziția a 37 de...

Procuroarea Felicia Popovici revine la șefia DNA Oradea | Bihoreanul

Procuroarea Felicia Popovici revine la conducerea Serviciului Teritorial Oradea...