luni, 24 ianuarie 2022
AcasăRețea„A umplut Reșița de droguri de toate felurile!” Aprovizionare de trei ori...

„A umplut Reșița de droguri de toate felurile!” Aprovizionare de trei ori pe săptămână cu cannabis, „speed”, ecstasy și cocaină! « expressdebanat.ro

Viețile tot mai multor tineri din Reșița sunt distruse din cauza consumului de droguri, dealerii plasând pe piață cantități impresionante! E și cazul grupării înființate de „Mâțu”, zis și „Babacu”, destructurată de DIICOT și aflată astăzi în sala de judecată!

Mihai Radu Anca, zis „Mâțu„ sau „Babacu”, distribuia droguri de risc și mare risc…

Express de Banathttps://expressdebanat.ro/
Cotidianul online Express de Banat ce a apărut pe piața media la 15 noiembrie 2011, redă în timp real ceea ce se petrece în județul Caraș-Severin și Timiș, dar prezintă și povești de viață, performanțe sportive sau subiecte controversate, care stârnesc reacții numeroase din partea cititorilor. Express de Banat se adresează totodată mediului de afaceri, fiind aduse în atenția publicului business-uri de succes sau oportunități de afaceri. Într-o eră a internetului, promovarea produselor și serviciilor dumneavoastră pe site-ul Express de Banat înseamnă garantarea unor clienți noi și menținerea companiei în prim plan.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE