luni, 6 decembrie 2021
AcasăNewsletterA venit beat la Primărie și a fost prins de primarul Lasconi

A venit beat la Primărie și a fost prins de primarul Lasconi

După ce a făcut razii prin birouri la început de mandat și a inspectat instituții subordonate Consiliului Local, Elena Lăsconi a început verificările cu etilotestul. Și doar azi au intrat la testare doi angajați ai Primăriei, iar unul avea o alcoolemie de 0,85 la mie în aerul expirat.

Consumatorul a fost trimis acasă și va intra în comisia de disciplină, nefiind primul care va avea de-a face cu procedura de cercetare disciplinară.

„Angajat beat la serviciu. Ce dulce e viața când ai job sigur la stat! Am început controale spontane printre angajații Primăriei cu….etilotestul. Azi am verificat doi angajați. Pe unul l-am trimis acasă pentru că alcoolemia e de 0,85 la mie alcool pur în aerul respirat. Asta înseamnă că e beat. Dacă era la volan ar fi avut dosar penal riscând închisoare de la unu la cinci ani. Dar cum e angajat la stat….”, a transmis Elena Lăsconi pe pagina sa de Facebook.

Jurnalul de Argeșhttps://jurnaluldearges.ro
Publicaţia Jurnal de Argeş a fost înființată în 1994 membru BRAT membru al Clubului Român de Presă, membru fondator în Patronatul Presei Locale – ROMEDIA, membru fondator AOA Argeș (Asociația Oamenilor de Afaceri), membru al Camerei de Comert, Industrie și Agricultură Argeș.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE