ABA Crişuri. În cazul solicitărilor sau petițiilor « crisana.ro

Începând din 16 martie, la nivelul Administraţiei Bazinale de Apă (ABA) Crişuri, s-a luat o serie de măsuri menite să prevină răspândirea propagării virusului Covid-19. După două săptămâni de la implementarea măsurilor, interacțiunea directă cu publicul a scăzut cu 80% față de starea normală.

Conform măsurilor prevăzute în Decretul nr.195/2020, „Pe perioada stării de urgență, termenele legale stabilite pentru soluționarea solicitărilor formulate în…

partajează acest articol:
Crișanahttps://www.crisana.ro/
Crișana este cea mai veche publicație de limba română din această parte a țării, cu o apariție neîntreruptă din 1945 și până în prezent.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Alte articole din aceeași categorie

Advertismentspot_img

Cele mai recente articole

UPDATE. VIDEO. Atentat terorist la o școală din Rusia. S-au înregistrat 11 răniți și 9 morți

UPDATE 12.56: Numărul de persoane ucise în atacul cu focuri de armă dintr-o şcoală din oraşul Kazan din centrul Rusiei a crescut la...

Vânătorii de trofee

Vești bune: dacă îndeplinim planul la vaccinare (5 mil. vaccinați) din iunie mergem la teatru, cinema, restaurante și chiar și la nunți. Divorțurile n-au fost afectate de pandemie.

Buncărul Cristoiu s-a fisurat

Ion Cristoiu revine și spune clar că „nu” și invocă un proces pe care îl avusese cu Vadim Tudor care „a susținut într-o conferință de presă că, sub numele de cod „Coroiu”, nu știu ce spusesem la Securitate.
partajează acest articol: