Administrația de Apă Crișuri și-a construit un motel pentru directori, pe un lac de lângă Oradea

Data:

Construit pe lacul unde actualul director al Administrației Bazinale de Apă (ABA) Crișuri , Pásztor Sándor, era prins pescuind ilegal în aprilie 2020, când era președinte al Consiliului Județean și-l durea „la undiță” de bihoreni, cantonul din Șișterea are dimensiuni, aspect și dotări de motel, cu terase, sală de mese și 5 camere pentru oaspeți.

ABA a închiriat lacul de ani buni pentru agrement, dar în acte figurează cu un rol important „pentru prevenirea inundațiilor”, ceea ce a și justificat „investiția” de peste 500.000 euro.

Citește și: Imaginea justiției, „spălată” de CSM cu 9 milioane de lei

Lipsa barajelor care în perioadele ploioase preiau apele în exces pentru ca acestea să fie folosite pe vreme de secetă îi preocupă pe șefii Administrației Bazinale de Apă Crișuri mai puțin decât satisfacerea, pe bani publici, a propriilor capricii.

O arată și construirea unui nou canton cu dimensiuni și dotări de motel, pe malul unui lac din Șișterea, închiriat de ABA, dar preferat în continuare de directorul Pásztor Sándor ca loc de relaxare. „Investiția” e necesară doar în acte, căci în realitate completează o salbă de cantoane de protocol pentru mai-marii ABA. Mai mult, deși valoarea ei depășește pragul de la care, conform legii, trebuia să organizeze o licitație, instituția a încredințat-o direct unei firme de casă.

Continuarea, în Bihoreanul!

Sursă foto: ebihoreanu.ro

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

spot_imgspot_img
Bihoreanul
Bihoreanulhttps://www.ebihoreanul.ro/
Formatul editorial este generalist, conţinând de la ştiri şi opinii până la anchete, interviuri şi reportaje. Bihoreanul este lider local de audienţă, conform SNA şi SATI (BRAT), atât print, cât şi online, prin www.eBihoreanul.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related