luni, 6 decembrie 2021
AcasăNewsletterABERAȚII DE PANDEMIE: SE CERE „SPOR DE RADIAȚII” PENTRU CADRELE DIDACTICE

ABERAȚII DE PANDEMIE: SE CERE „SPOR DE RADIAȚII” PENTRU CADRELE DIDACTICE

Pandemia de coronavirus este o perioadă incredibil de prolifică în privința pretențiilor pe care le ridică diverse categorii socio-profesionale. 

Solicitările de sporuri bănești vin din toate direcțiile, argumentul general fiind lupta împotriva pandemiei. Evident, niciunul dintre solicitanți nu pare a înțelege faptul că situația de acum afectează societatea în integralitatea ei, așa că pretențiile bănești par cumva ridicole. Dar ridicolul absolut vine din direcția Federației Sindicatelor Libere din Învățământ, care a depus la Guvern, pe data de 11 noiembrie, o solicitare de acordare a unui spor de radiații pentru cadrele didactice, care lucrează de acasă pe dispozitive electronice personale.

În continuare, sindicatul cere un stimulent de risc pentru personalul angajat în educație, chiar dacă, în realitate, pentru cele mai multe cadre didactice, învățământul online este mult mai economic și mai confortabil decât cel clasic.

Așa că, profitând de campania electorală, FSLI cere guvernului „spor de radiații” pentru utilizarea îndelungată a laptopului, computerului, tabletei sau telefonului de către cadrele didactice în timpul exercitării muncii la domiciliu.

Investigatoria
Investigatoria își propune să aducă și în România conceptul de jurnalism constructiv, urmărind, deci, să aducă laolaltă problema și soluția ei.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE